Sustainable Construction
Lorem ipsum dolor...
Kafedra müdiri
Phone: (022)257 42 02
Email: [email protected]
Kafedranın professor-müəllim heyəti
Nəbiyev Əhəd Əli oğlu prof. [email protected]
Tağıyev Mərdan Məhərrəm oğlu t.f.d. dos. [email protected]
Cavadov Məzahir Məcid oğlu t.f.d. dos. [email protected]
Bayramov Eldəniz Ənvəroviç oğlu t.f.d. dos. [email protected]
Mehdiyev Urxan Cəlil oğlu. t.f.d. dos. [email protected]
İsmayılov Mehman Telman oğlu dos.
Hacıyeva Aygün Arif qızı t.f.d. dos. əvəzi [email protected]
Xəlilov Müşfiq Aslan oğlu t.f.d. b.m. [email protected]
Qasımova Afət Ayyət qızı dos.əvəzi [email protected]
Babayeva Ulduz Əli qızı dos.əvəzi [email protected]
Hüseynova Suqra İbrahim qızı b.m. [email protected]
Məmmədov Elçin Şiraslan oğlu b.m. [email protected]
Əsgərov Hafiz Yusif oğlu b.m. [email protected]
Qurbanova Sevda Oqtay qızı b.m. [email protected]
Aslanova Mehriban Sahib qızı b.m.
Ələkbərov Afiq Yusif oğlu b.m.
Fərəcova Simuzər Sıyyad qızı b.m.
Əliyeva Fatma İsmayıl qızı ass. [email protected]
Mehdizadə Nəbi Zeynal oğlu ass.. [email protected]
Bağırzadə Afaq Sahib qızı ass.
Mirzəyev Razil Tofiq oğlu ass.
Qədimova Könül Ziyəddin qızı ass.
Səfərova Ayşən Yalçın qızı ass.
Elmi nəşrlər və dərsliklərin sayı
4 dərslik
4 monoqrafiya
6 dərs vəsaiti
14 metodik göstəriş
160 məqalə (yerli)
110 məqalə(beynəlxalq)
Tədris olunan fənlər
Qida məhsullarının keyfiyyətinə texnoloji-kimyəvi nəzarət (bakalavr pilləsi)
İaşə məhsullarının texnologiyası
Qidalanma müəssisələrində xidmətin təşkili
Milli və xarici mətbəx
Qida kimyası
Ərzaq mallarının əmtəəşünaslığıvə ekspertizası
Mikrobiologiya, sanitariya və gigiyena
Qida məhsulları texnologiyasının nəzəri əsasları
Biotexnologiya
Qida sənayesi müəssissisələrində istehsalın təşkili
Qida müəssissisələrində soyutma texnologiyası
Xammal və hazır məhsula texnoloji-kimyəvi nəzarət
Qurutma və qida konsentratlarının texnologiyası
Soyutma və saxlama texnologiyası
İstehlak malları ekspertizasının nəzəri əsasları
Qida məhsullarının soyuduculuq texnologiyası
Ərzaq mallarının əmtəəşünaslığı
Əmtəəşünaslığın nəzəri əsasları
Ərzaq mallarının ekspertizası
İstehlak mallarının ekspert qiymətləndirilməsi
Qeyri-ərzaq mallarının ekspert qiymətləndirilməsi
İstehlak mallarının təhlükəsizliyi
Ekspertizanın əsasları
İstehlak mallarının ticarətinin təşkili
Qida xammalının əmtəəşünaslığı və anatomiyası
Qida məhsullarının texnologiyası
Sahə müəssisələrinin avadanlıqları
Yeni formalı qida məhsullarnın texnologiyası
Xammal və qida məhsullarının təhlükəsizliyi
Qida sənayesi müəssisələrinin texnoloji layihələndirilməsi
Konserv məhsullarının istehsal texnologiyası
Qida xammalından rasional istifadə olunma
Saxlanma texnologiyası
Malların eyniləşdirilməsi və saxtalaşdırlması
İstehlak mallarının ekspertizasnın nəzəriəsasları
İstehlak malları istehsalının ümumi texnologiyası
Qida məhsullarının soyuduculuq texnologiyası
Tədavül sferası müəssisələrinin avadanlıqları
Ərzaq mallarının ekspertizası
Ərzaq mallarının əmtəəşünaslığı və ekspertizası
Qida sənayesi müəssisələrində istehsalın təşkili
Ümumi texnologiya
İstehsalın texnoloji əsasları
Qida məhsullarının mühəndisliyi elminin müasir problemləri (magistr pilləsi)
Qida məhsullarının mühəndisliyi elminin tarixi və metodologiyası
İaşə məhsulları texnologiyasının nəzəri əsasları
Milli və xarici ölkələrin mətbəxi
Elmi-tədqiqat işinin əsasları
Konservləşdirmə elminin müasir problemləri
Qida məhsullarının mühəndisliyi elminin tarixi və metodologiyası
Qida xammalları emalının fiziki-kimyəvi əsasları
Konserv istehsalında kimyəvi maddələrin tətbiqi
Konserv və qida konsentratları elminin müasir problemləri
Konserv və qida konsentratları elminin tarixi və metodologiyası
Konserv və qida konsentratları xammalları emalının fiziki-kimyəvi və biokimyəvi əsasları
Qida məhsullarının soyuqla emalının nəzəri əsasları
Şərabçılıq elminin müasir problemləri
Şərabçılıq elminin tarixi və metodologiyası
Şərab istehsalı texnologiyasının nəzəri əsasları
Konyak istehsalının texnologiyası
Taxıl-un məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
Meyvə-tərəvəz məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
İstehlak mallarının ekspertizası elminin müasir problemləri
İstehlak mallarının ekspertizası elminin tarixi və metodologiyası
Ərzaq malllarının keyfiyyətinə qoyulan istehlak tələbləri
Ərzaq mallarının saxlanılmasının fiziki-kimyəvi üsulları
Turizm elminin müasir problemləri
Turizm elminin tarixi və metodologiyası
Turizm sənayesində informasiya təminatı vətəhlükəsizliyi
Turizmdə informasiya və bronlaşdırma sistemləri
Azərbaycanda turizmin dövlət tənzimlənməsi
Qida sənayesində xidmətin təşkili
Qida sənayesində istehsalın təşkili
Otelçilik işinin təşkili
İaşə müəssisələrində xidmətin təşkili
İaşə məhsullarının keyfiyyətinə nəzarətin təşkili
Qida əlavələrinin iaşə sistemində tətbiqi
İaşə məhsulları istehsalının biotexnologiyası
Qida məhsullarının keyfiyyətinin idarə edilməsi
Genetik cəhətdən modifikasiya olunmuş qida məhsullarının alınması
Funksional qida məhsulları istehsalının texnologiyası
Konserv və qida konsentratlarının tullantısız texnologiyası
Qida xammalları istehsalının kimyəvi əsasları
Yeni çeşidli konserv və qida konsentratları istehsalının layihələndiriliməsi
Ət və ət məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
Qida yağlarının keyfiyyət ekspertizası
Balıq və balıq məhsullarının ekspertizası
Xörək və kulinar məhsulların ekspertizası
İaşə sistemində istehsalın təşkili
Yeni çeşidli iaşə məhsullarının istehsal texnologiyasının işlənməsi
İaşə məhsullarının sənaye texnologiyası
Qida məhsulları mühəndisliyi üzrə tədqiqat işinin üsul və vasitələri
Qida məhsullarının istifadə müddəti: hesablamalar və yoxlamalar
Konserv və qida konsentratları istehsalının nəzəriyyəsi və praktikası
Qida məhsulları istehsalında innovativ texnologiyalarının tətbiqi
Konserv və qida konsentratları üzrə tədqiqat işinin üsul və vasitələri
Konserv və qida konsentratları istehsalının texnoloji hesabatı
Konserv və qida konsentratları istehsalının nəzəri əsasları
Qida məhsulları istehsalında nano texnologiyaların tətbiqi
Konserv məhsulları üzrə tədqiqat işinin üsul vəvasitələri
Süfrə şərabları istehsalının texnologiyası
Tünd şərabların istehsalı texnologiyası
Şampan şərabları istehsalı texnologiyası
Şərabçılıq üzrə tədqiqat işinin üsul vəvasitələri
Ərzaq məhsullarının ekspertizası üzrə tədqiqat işinin üsul vəvasitələri
Konserv məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
Nişasta, şəkər və qənnadı məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
Tamlı məhsullarının keyfiyyət ekspertizası
Ekoloji təmiz ərzaq mallarının ekspert qiymətləndirilməsi
Ərzaq mallarının çirklənmə və təhlükəsizlik göstəriciləri
Ərzaq məhsullarının ekspertizası üzrə tədqiqat işinin üsul və vasitələri
Turizm sənayesi üzrə tədqiqat işinin üsul vəvasitələri
Beynəlxalq turizm təşkilatları
Azərbaycanın tarixi abidələri və turizm regionları
Bakalavr təhsil pilləsində
Qida məhsulları mühəndisliyi. Məzunlar qida sənayesinin bütün sahələrində: şərabçılıq, konservləşdirmə, iaşə sistemində, çörək, makaron, qənnadı, ət, süd və s. işləyə bilər.
Şərabçılıq. Məzunlar şərab zavodlarında işləyə bilər.
İstehlak mallarının ekspertizası və marketinqi. Məzunlar yüngül və qida sənayesinin bütün sahələrində, eləcə də ekspertiza, gömrük sistemlərində işləyə bilər.
Magistr təhsil pilləsində
Qida məhsullar ımühəndisliyi. Məzunlar qida sənayesinin bütün sahələrində: şərabçılıq, konservləşdirmə,iaşə sistemində, çörək, makaron, qənnadı, çay, ət,süd və s. işləyə bilər.
İstehlak mallarının keyfiyyət ekspertizası. Məzunlar yüngül və qida sənayesinin bütün sahələrində, eləcə də ekspertiza, gömrük sistemlərində işləyə bilər
Ərzaq mallarının ekspertizası və marketinqi. Məzunlar qida sənayesinin bütün sahələrində, eləcədə ekspertiza, gömrük sistemlərində işləyə bilər
Turizm və otelçilik. Məzunlar turizmin müxtəlif sahələrində və otellərdə işləyə bilər
Şərabçılıq. Məzunlar şərab zavodlarında işləyə bilər.